Kom igång med betting på ishockey

Ishockey är en av de folkkäraste sporterna i Sverige och svenska folket fullständigt älskar att betta på hockeymatcher oberoende om det är fråga om NHL-finalen eller det lokala lagets hemmamatch i Hockeyallsvenskan. Det stenhårda tempot gör att underhållningsnivån är på topp och alla verkar ha en egen favoritspelare som ligger extra nära hjärtat. Spelbolagen håller stenkoll på både inhemska och internationella ligor, så utbudet av konkurrenskraftiga odds är enormt.

Nybörjare inom betting på hockey kan börja med att spela på vilket lag som vinner en match. Det ice-hockey-584980_960_720vanligaste konceptet är att man skall tippa 1X2, där ettan symboliserar hemmalaget och tvåan bortalaget. Satsar man sina pengar på X tror man att matchen slutar oavgjort. Dock finns det även odds med enbart 1-2, vilket
är ett bättre alternativ om en jämn match väntas. Om ett av lagen däremot är klart bättre än det andra lönar det sig absolut att göra en insats på 1X2 då detta ger betydligt bättre avkastning.

Ett annat spelformat som oerfarna spelare kan satsa på är det så kallade över/under spelet. Inom ishockey är det vanligaste alternativet att tippa om det sammanlagda antalet mål är under eller över 4,5. Om oddset är 1,90 på över och 2,00 på under så leder alltså över-alternativet med en knapp marginal. Men före man lägger en insats på över eller under skall man naturligtvis ta en titt på statistiken om lagen.

När matchen sedan är igång kan det vara roligt att följa det som sker på isen via någon sändning utav matchen. I en del fall händer det att man inte kan se matchen någonstans och då kan man istället ta hjälp utav en målservice ishockey, där den aktuella ställningen live-uppdateras medans matchen pågår.

Frågar man erfarna spelare om tips för att lyckas med betting på hockey lyfter de främst fram att man skall kolla dagsformen på båda lagen. Faktorer man skall fokusera på gällande informationen på statistiksidorna är eventuella sjukdomar, avstängningar och skador inom laget. De råder även nybörjare att undvika dåliga odds som är vanligt då det gäller populära lag eftersom de knappt ger någon avkastning. Man ska inte heller spela på alltför många matcher, utan försöka hålla sig till två-tre stycken åt gången.

About The Author

Add Comment