Insättningsbonus ger mer pengar att spela för

När man skapar ett nytt konto hos en bettingsida eller ett spelbolag erbjuds man i regel insättningsbonusar i olika former. Beroende på vilken sajt det är fråga om varierar såväl antalet insättningsbonusar som deras omfattning. Det vanligaste formatet är dock att spelbolaget matchar spelarens första insättning med en specifik procent upp till en viss summa. Denna bonussumma som sätts in på spelkontot kan man spela för genast, men det krävs att pengarna omsätts ett visst antal gånger innan man får föra över vinsterna till bankkontot.

En vanligt förekommande insättningsbonus är att bettingsajten erbjuder 100% upp till 2000 kronor. Det innebär i praktiken att man får en bonus värd 1000 kronor om man gör en insättning på 1000 kronor. MoneySom tidigare nämndes finns ett omsättningskrav på bonussumman innan man får göra ett uttag. Om kravet är 10x bonusbeloppet m
åste man med andra ord omsätta 10000 kronor om bonusens värde var 1000 kronor. Ett annat villkor som är viktigt att hålla koll på när det gäller bettingsidor är vilka odds som räknas med i omsättningskravet. De flesta spelbolag har exempelvis en gräns för vilket det lägsta oddset är i fråga om bonusars omsättning.

I och med att spelbolagen upptäckt hur omtyckta insättningsbonusar är, tävlar de nästan om vem som kan skämma bort sina medlemmar mest. Söker man bästa möjliga bonusar finns det otaligt med hemsidor som listar aktuella bonuskampanjer såväl nationellt som internationellt. Man skall dock komma ihåg att bäst insättningsbonus inte automatiskt betyder att spelsajten möter ens övriga intressen. Att läsa in sig på de olika aktörernas tjänster är således att rekommendera före man gör sin första insättning. Förutom att insättningen matchas upp till en viss summa finns det även vanligtvis en lägsta gräns. Exempelvis kan det vara fråga om att insättningen måste vara värd minst 100 kronor för att insättningsbonusen skall aktiveras.

About The Author

Add Comment