Freebet – Riskfritt spel för betting

Freebet kallas på svenska för riskfria spel och faller under kategorin insättningsbonus. Konceptet riskfritt spel innebär vanligtvis att man som spelare gör en insättning till sitt spelkonto och lägger ett vad därefter. Om man förlorar detta vad får man automatiskt tillbaka den summa som man satsade. 12Pengarna som man får tillbaka kan man antingen fortsätta spela med eller helt enkelt ta ut. Väljer man att spela vidare skall bonusbeloppet omsättas ett visst antal gånger före man för över vinsterna till bankkontot. Förutom vilka oms
ättningskrav som är aktuella för det riskfria spelet skall man alltid kolla vilket det lägsta oddset är som räknas in i omsättningen. Dessutom har vissa freebets en utsatt giltighetstid, vilket innebär att omsättningskravet måste nås inom en tidsram.

Ett exempel på en vanligt förekommande riskfri bonus är att man får 100% riskfritt spel upp till 400 kronor. Villkoren för bonusen säger att man måste omsätta beloppet fyra gånger till ett odds på minst 1.40 innan man får genomföra uttag. I praktiken betyder det att om man satsar 400 kronor på ett vad och förlorar, återbetalar spelsajten hela summan till spelkontot. Före man får ta ut pengarna måste dock bonussumman omsättas fyra gånger, vilket innebär att man behöver spela för 1600 kronor. Oddsen man spelar på måste vara minst 1.40 för att de skall räknas med i omsättningskravet.

Vid en första anblick kan freebets låta som ett invecklat koncept, men i verkligheten är det lätt att förstå och framförallt roligt. Som tidigare nämndes är riskfritt spel en vanlig bonus i samband med att man skapar ett konto, men allt fler spelbolag erbjuder riskfria spel i samband med kampanjer för speciella sportevenemang och stora matcher. Det lönar sig alltså att hålla ögonen öppna för freebets under bland annat vinter OS, sommar OS, Champions League, fotbolls EM och fotbolls VM.

About The Author

Add Comment